Naar boven

AchterhoekBIZ

Onderstaand artikel verscheen in de laatste editie van het AchterhoekBIZ-magazine. BeleefAV is onlangs lid geworden van de business club AchterhoekBIZ. We hebben ons op 27 oktober jl. gepresenteerd aan de overige leden en deze avond de beeld- en geluidsvoorzieningen verzorgd. AchterhoekBIZ's heeft een diverse ledenschare en de missie luidt: kennis delen, ‘Achterhoeks’ ondernemen versterken en nieuwe innovatieve ideeën ontwikkelen en volgen. 


Maatwerk is onze standaard!

BeleefAV is dé specialist op het gebied van beeld, geluid en de automatisering ervan. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de beste audiovisuele (AV) oplossingen gericht op de zakelijke markt.

Als zelfstandige dochter van AtmR Kantoorverandering ontzorgen wij onze relaties vanuit de gezamenlijke vestigingen in Doetinchem, Elst en Amersfoort. De synergie met AtmR betekent totale facilitaire ontzorging. Van vloerbedekking tot systeemplafond en vrijwel alles daartussen. Van advies tot en met realisatie.

Foto door Carlo Stevering
Foto door Carlo Stevering.
BeleefAV
BeleefAV is specialist op de audiovisuele inrichting van o.a.: vergaderruimtes, boardrooms, ontvangstruimtes, presentatieruimtes, educatieruimtes, narrowcasting, auditoria en congreszalen.
Elke situatie is anders en wij realiseren altijd de beste oplossing voor elke situatie!

De organisatie van BeleefAV kenmerkt zich door flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit in uitvoering en aandacht voor de relatie. Van advies tot en met realisatie.
 “Mensen en organisaties gelukkig maken met beeld en geluid apparatuur” is ons motto. Wij zijn uitsluitend geïnteresseerd in een langdurige samenwerking, vertelt Dennis Gunsing gepassioneerd.

Mooi en goed
“Gelukkig is zaken doen nog steeds gebaseerd op gunning en vertrouwen”, zegt Hans-Jürgen. We zoeken altijd naar de juiste balans tussen ‘mooi’ en ‘goed’. “Wat mijn vrouw een mooie jas vindt, vind ik veel geld”, lacht Hans-Jürgen. Ditzelfde zien we bij verbouw en nieuwbouwprojecten. Onze kracht is juist om vanuit kennis en kunde goed te inventariseren, passend te adviseren en succesvol te realiseren. Partnership is het sleutelwoord, samenwerken aan gemeenschappelijke doelen, oftewel elkaar de bal durven toespelen!

Jip en Janneke
Het huwelijk tussen AV en ICT heeft inmiddels al haar porseleinen bruiloftsfeest gevierd. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De mogelijkheden nemen toe. Voor organisaties betekent dit dat bedrijfsprocessen veranderen. Ook de mix van personeel uit de generaties X, Y en Z zorgt hier voor.

Zo is Generatie Z (iedereen die tussen de jaren 1992 en heden is geboren) inmiddels de werkvloer opgestoomd. Synoniem voor deze Generatie Z is :”Digital Natives”. Deze generatie is geboren in een tijd waarin de verregaande aanwezigheid van digitale technologie de norm is. Generatie Z groeit op in een ‘24/7’ informatie maatschappij.  Zij kunnen razendsnel informatie vinden en filteren. Deze sterke informatiebehoefte koppelen aan audiovisuele mogelijkheden leidt vaak tot complexe AV-installaties. Onze kracht is juist om deze mogelijkheden en vooral de voordelen ervan  in Jip-en-Janneke-taal uit te leggen en te vertalen naar de juiste audiovisuele invulling. Elke projectrealisatie kent dan ook een grondige gebruikerstraining.

Trends
We zien dit ook terug in onze oplossingen. Zo worden vergaderruimtes voorzien van draadloze presentatie oplossingen, zodat men zonder kabel vanaf een laptop, tablet en smartphone de informatie kan tonen op een scherm. Volledig platformonafhankelijk. Daarnaast  zien we een enorme  groei in de toepassingen van touchscreens. Dit zorgt voor meer dynamiek en levendigheid in de meeting. Verder zien we dat er steeds meer data beschikbaar is en de wens om meerdere beelden tegelijkertijd op een scherm te kunnen tonen. Schitterend en het geeft bovendien in één oogopslag een breder beeld over de kwestie, waardoor o.a. beslissingen sneller worden genomen en de boodschap langer blijft hangen. Wij zorgen er dus voor dat mensen en middelen efficiënter worden ingezet.
 
Referenties
Onze klanten zijn vertegenwoordigd in alle branches door heel Nederland en België, van educatie tot (semi-)overheid. We zijn contractpartner van o.a. Jumbo, Coca-Cola, het Nederlands Openluchtmuseum, leveren aan ATAG Nederland, veel scholengemeenschappen en hebben de nieuwbouw van Gemeente Zevenaar volledig voorzien van beeld en geluid. Binnenkort start de verbouw van gemeentehuis Duiven en gaan we 18 vergaderlocaties voor LaPlace realiseren. Supertrots zijn we ook de realisatie van het multifunctionele congrescentrum met fraaie hotelkamers bij The Duke Golf in Nistelrode.

The Duke Nistelrode, foto door Hans-Jurgen Boekelder.
Working showrooms
Vanuit de working showrooms in Doetinchem en Elst ervaren onze relaties de ultieme manier om te ontmoeten, te inspireren, samen te werken en te realiseren. Van wens, naar functie tot beleving. Dat is BeleefAV! U bent van harte welkom.