Naar boven

Nieuwsbrief april 2019


 
 

Nieuwsbrief april: Scrum en Agile (samen)werken

Deze maand staat onze nieuwsbrief in het teken van interactieve wanden en software. Aan de hand van drie video's bieden we u een inkijkje in de wereld van scrummen, Agile werken en interactief samenwerken.
 
 
 

Nureva Wall & Span scrumwand

Wilt u ook innovatiever brainstormen, scrummen, collaboreren? Het kan met Nureva!

Nureva biedt een oplossing waarmee zelfs een complete wand een interactieve omgeving wordt. Eén of meerdere interactieve ultra short throw projectoren worden naast elkaar geplaatst. Hiermee kan een vrijwel oneindig canvas gemaakt worden waarop geschreven, gewerkt en geprojecteerd kan worden. 

Klik hier voor meer informatie!

 

NeXboard Collaboration Board 

Agile en Lean collaboreren met NeXboard

NeXboard is een veelomvattende cloud-based oplossing voor real time-samenwerking op iedere locatie. Met neXboard kunnen gedachten, ideeën en notities live worden gedeeld. Nodig collega’s of teamleden uit om tegelijkertijd hun ideeën toe te voegen. De cloudomgeving kan naadloos samenwerken met analoge whiteboards. Foto’s van whiteboards kunnen namelijk digitaal ingebracht worden in de sessie. Vervolgens zijn de elementen uit de foto (zoals post-it’s en notities) digitaal bewerkbaar. Ook de koppeling met videobellen kan perfect.

Klik hier voor meer informatie!

 

Chameleon wall

Toch liever als vanouds schrijven? Dan is de Chameleon Wall de juiste oplossing. Schrijf op een muurvullend whiteboard van de allerhoogste kwaliteit. Krasvast, chique en supereenvoudig magnetisch gemonteerd.

Computer, laptop of andere digitale faciliteiten nodig? Richt een deel van de wand dan in met een touchscherm of projectiesysteem en combineer best of both worlds. Bovendien zijn unieke cutouts en wall designs mogelijk!

Klik hier voor meer informatie!
 
 

Meer informatie nodig?

Ons projectteam informeert u graag verder! 
Bel via
0316 200 333 of mail naar info@beleefav.nl.

 
Van wens, naar functie, tot beleving. Dat is BeleefAV!
 
 
Copyright © BeleefAV. Alle rechten voorbehouden.

Onze adresgegevens zijn:
Edisonstraat 60 | 7006 RE Doetinchem
T 0314 200 333 | info@beleefav.nl

Wilt u de wijze waarop u deze mail ontvangt aanpassen?
U kunt uw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van de nieuwsbrief