Naar boven

Nieuwsbrief augustus 2020

 
 
 

Nieuwsbrief augustus

De afgelopen tijd hebben we mooie installaties gerealiseerd en opdrachten verworven. We prijzen ons gelukkig dat vele van onze relaties blijven renderen of naar alternatieve mogelijkheden zoeken om hun bedrijfsprocessen mogelijk te maken. Wij helpen ze daar graag bij en geven via deze nieuwsbrief een klein inkijkje in enkele recente projecten. 
 
Corona raakt ons allemaal. Wij blijven u zo goed mogelijk van dienst via deze maatregelen
 
 

Gemeente Zutphen

Voor de Gemeente Zutphen zijn wij inmiddels hard aan het installeren. In de forumzalen en de raadzaal worden camera- en discussiesystemen met digitale stem- en identificatiemogelijkheid geïnstalleerd om vergaderingen en live streams voor publieke toegankelijkheid mogelijk te maken. Raadsvergaderingen vinden plaats in de bijzondere, monumentale Burgerzaal. De multifunctionele Burgerzaal wordt tevens ingezet voor presentaties en evenementen. 

 

Gemeente Lingewaard

De voorbereidingen zijn in volle gang, het apparatuurrack is opgebouwd en deze maand beginnen we op locatie de installatie van de nieuwe, multifunctionele raadzaal van de Gemeente Lingewaard. Met een draadloos discussiesysteem met stem- en identificatiemogelijkheid, automatische camerasturingen die reageren op de spreker en flexibele aansluitmogelijkheden voor beeld en geluid belooft het een state of the art systeem te worden.
 
De ruimte is ontwikkeld voor (raads)vergaderingen, presentaties, bijeenkomsten en evenementen. Inwoners van de gemeente kunnen vergaderingen en evenementen bovendien live meekijken via een stream.

 

Videobellen

Voor een gemeente in het midden van het land hebben we vijftien vergaderruimtes geschikt gemaakt om te videobellen. Met een soundbar met interne camera onder de monitor is er met zeer beperkte aanpassingen en een relatief lage investering voor de meeste ruimtes al een uitstekende, gebruiksvriendelijke oplossing binnen handbereik. In drie grotere ruimtes hebben we een systeem geïnstalleerd met plafondmicrofoons.

De uitbreiding met conference soundbars hebben we ook uitgevoerd voor een grote retailketen in vijftien ruimtes, die we vorig jaar opgeleverd hebben. Hierdoor kunnen medewerkers veilig en bovendien duurzaam vergaderen en belangrijke processen binnen de organisatie laten continueren. 

 

Distributiecentrum

Voor een hypermodern, duurzaam distributiecentrum in het midden van het land hebben we opdracht verworven voor de audiovisuele inrichting ervan. In de enorme productiehal van ca. 360 x 160 meter gaan we een audiosysteem installeren met 180 luidsprekers en 5200 meter bekabeling. Het systeem zal zowel vanuit de receptie als via het netwerk te beheren zijn en wordt opgeleverd inclusief koppeling met de brandmeld- en omroepinstallaties, evenals met Spotify en DAB+. Ook de kantoren en overige vertrekken worden van achtergrondmuziek voorzien met eenvoudige, lokale bediening. 

De spreek- en presentatieruimtes worden voorzien van presentatieschermen met efficiënte en praktische connectie- en bedieningsmogelijkheden.
 

Tourguidesysteem

Voor het meest duurzame distributiecentrum in Nederland hebben we een nieuw Listen Technologies ListenTALK communicatiesysteem geleverd en geconfigureerd. De sets worden gebruikt als rondleidingsysteem in het hagelnieuwe distributiecentrum. Genodigden, stakeholders en pers kunnen verstaanbaar worden rondgeleid en kunnen via het systeem vragen stellen. Uiteraard volledig corona proof! In de compacte transportkoffers kunnen de LK-1 tranceivers worden opgeladen én geconfigureerd middels de ListenTalk software suite. 
 

Specialized 

Voor de wereldwijde high-end fietsfabrikant Specialized zijn we begonnen met de uitrol van narrowcasting onder zijn dealernetwerk in Nederland en België. Narrowcasting is onderdeel van de nieuwe plannen voor winkelinrichting. Er is een actiepakket samengesteld waarmee Specialized dealers nagenoeg plug & play unieke Specialized content in hun showrooms kunnen tonen. Het beheer vindt plaats vanuit het Specialized-hoofdkantoor, waardoor de dealer ontzorgt wordt, er een efficiënte licentiestructuur is ontstaan en Specialized de regie behoudt over zijn content. 
 

De Variabele 

Die naam zegt in één woord hoe zij zijn. En wat zij verstaan onder vastgoedservice. Altijd vernieuwend, klantgericht en in beweging voor hun relaties. Voor de nieuwbouw in Nijmegen hebben we alle vergader- presentatie- en instructieruimtes voorzien van audiovisuele faciliteiten. Uniform en klaar voor de toekomst met ook videobellen en interactieve functionaliteiten. Het narrowcastingsysteem toont dynamische informatie over de organisatie met aantrekkelijke content. De receptie ziet in één oogopslag alle camerabeelden en ook de afdeling planning ziet op fraaie schermen de gehele processtroom. Zo kan De Variabele zijn levering- en dienstenpakket nog efficiënter uitvoeren om zijn relaties maximaal van dienst te zijn en vooruit te lopen in de bedrijfsprocessen.
 

Sint-Oelbertgymnasium

Het Sint-Oelbertgymnasium in Oosterhout is klaar voor het nieuwe schooljaar dankzij de uitbreiding met HDMI- en USB-wandaansluitingen in de klaslokalen.
 
 

Benieuwd naar hybride vergaderen, samenwerken en hoe audiovisuele voorzieningen u hierbij kunnen helpen?
Onze productspecialisten informeren u graag verder! 
Bel  
0314 200 333 of mail naar info@beleefav.nl.

 
Van wens, naar functie, tot beleving. Dat is BeleefAV!
 
Website
Email
LinkedIn
 
Copyright © BeleefAV. Alle rechten voorbehouden.

Onze adresgegevens zijn:
Edisonstraat 60 | 7006 RE Doetinchem
T 0314 200 333 | info@beleefav.nl