Naar boven

Nieuwsbrief juli

 

Nieuwsbrief juli 

 
 
 

Epson verhoogt garantietermijnen

Epson heeft de garantietermijnen op verschillende beamers voor zakelijke en educatieve toepassingen verhoogt naar respectievelijk drie en vijf jaar (carry in). Epson onderstreept hiermee het vertrouwen dat het in de kwaliteit en duurzaamheid van zijn projectoren heeft.

Klik hier voor een overzicht van de modellen met de nieuwe garantietermijnen.
 

 

Barco ClickShare updates 

Met de nieuwe firmware update voor de Barco ClickShare CS-100 en CSE-200 wordt TouchBack-functionaliteit toegevoegd. Hiermee kunt u via uw touchscherm uw laptop bedienen, dit hoeft dan niet meer lokaal via de muis.

Ook is de Button Manager terug van weggeweest!
Klik hier voor de firmware upgrades en hier voor meer informatie over de Button Manager.

Meer weten of hulp nodig bij het installeren van de firmware-update? Wij helpen u graag verder via 0314 200 333 of info@beleefav.nl.

 

Actie: Epson EB-2250U!

Zolang de voorraad strekt bieden wij deze Epson WUXGA 1920 x 1200 3LCD-projector met 5000 ANSI Lumen aan van € 1438,25 voor slechts € 1150,00 excl. btw.

Accessoires of installatie gewenst? Wij helpen u graag! Bel naar 0314-200333 of mail naar info@beleefav.nl

 

Onze nieuwe collega

Sommigen van jullie hebben hem al ontmoet: recent is Twan Boerstal bij ons begonnen in de functie van accountmanager corporate. Vanuit deze hoedanigheid adviseert Twan dagelijks relaties hoe audiovisuele oplossingen kunnen bijdragen aan een efficiënt, plezierig en optimaal werkklimaat!

 

Onlangs gerealiseerd: Intervracht Nederland

Intervracht Nederland is recentelijk verhuisd naar een schitterende nieuwe locatie in Zevenaar. Intervracht is onderdeel van de multicontinentale ICOS-groep. Deze internationale speler is gespecialiseerd in wereldwijd transport en logistieke processen.
 
Voor de nieuwe locatie bestond de wens om deze in te richten met mobiele presentatiesystemen. Multifunctionaliteit is hierbij steeds het uitgangspunt geweest. De flexibiliteit van de systemen beperkt zich dan ook niet alleen tot de plaatsingsvrijheid. Medewerkers hebben de keuze uit een conventioneel of een interactief systeem, waarmee zij alles kunnen van het geven van presentaties  tot videobellen tot interne en externe samenwerkingen.
 
Bij de entree worden bezoekers bovendien welkom geheten d.m.v. narrowcasting en op toegankelijke wijze op de hoogte gehouden van alle ins & outs die er in de dynamische wereld van Intervracht spelen. Kortom, maximale flexibiliteit en vrijheid voor een organisatie die vanuit haar eigen praktijk niet anders gewend is!

 
Van wens, naar functie, tot beleving. Dat is BeleefAV!