Naar boven

Nieuwsbrief juni 2020

 
 
 

Nieuwsbrief juni

Videobellen is hot! We ontvangen dagelijks veel vragen over de mogelijkheden en realiseren dagelijks uiteenlopende oplossingen. Onze oplossingen zijn altijd eenvoudig in gebruik, veilig en betrouwbaar. Ook voor magazijnen, distributiecentra, fabriekshallen en productieomgevingen hebben we goede oplossingen nu steeds meer mensen weer op het werk zijn. 
 
Met drie simpele vragen helpen we u met de juiste keuze:
  1. Welke afmeting heeft elke ruimte?
  2. Wilt u één of twee schermen? (een scherm voor data en een voor de gesprekspartners)
  3. Gebruikt u een computer of een laptop?
Op basis van bovenstaande antwoorden zorgen wij voor de juiste oplossing qua camera, microfoon en geluid.
 
Hieronder leest u meer over enkele veelvoorkomende oplossingen
 
Corona raakt ons allemaal. Wij blijven u zo goed mogelijk van dienst via deze maatregelen
 
 

Lumens Full HD-webcam met microfoon 

Vanwege de hoge vraag naar oplossingen om te videobellen introduceert Lumens een nieuwe USB-webcam. Deze webcam heeft een horizontaal gezichtsveld van 90°, twee microfoons en een 'clip on'-beugel waarmee deze op elke monitor aan te sluiten is. Dit maakt de camera handig voor zowel één-op-één videogesprekken als voor kleine huddle room-toepassingen. 

De Lumens VC-B2U heeft t/m eind augustus een speciale prijs van € 130,00 excl. btw

 

Konftel all in one camera

Met de Konftel CC200 houdt u in een handomdraai een digitale sessie tot zes personen. Deze compacte camera heeft een 4K-sensor, vier interne microfoons, ondersteunt SIP en H.323 en toont video's in Full HD.  Een computer is niet nodig: apps van populaire diensten als Zoom kunnen geïnstalleerd worden.

Content van eigen devices kan draadloos gedeeld worden met de camera. Ook is het maken van opnames mogelijk. Als de interne luidsprekers niet toereikend zijn, kan een speakerphone toegevoegd worden via Bluetooth.

Meer informatie
 

ListenTalk: social distance op de werkvloer

Veel organisaties ondervinden communicatieproblemen nu hun werkprocessen zijn ingericht op het houden van voldoende afstand en het opsplitsen van teams. Machines en transportmaterieel overstemmen bijvoorbeeld al snel spraak in productieomgevingen of bij rondleidingen is de onderlinge afstand simpelweg te groot om nog goed verstaanbaar te zijn. 

Met ListenTalk kunnen personen ondanks deze afstand duidelijk met elkaar spreken.  De kunststof oorschelp ligt op het oor en is eenvoudig te reinigen. Ook is gebruik van eigen oortjes mogelijk. Gebruikersgroepen zijn eenvoudig en flexibel te bepalen.

Omdat ListenTalk op basis van infrarood werkt, is er geen storing op uw WiFi-netwerk. Data is versleuteld waardoor privacy en veiligheid gewaarborgd zijn.
 

Verstaanbaar videovergaderen met grotere groepen

Op kantoor met meerdere collega's videovergaderen en toch voldoende afstand houden? Dan heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat een standaardcamera niet iedereen in beeld krijgt. Ook wordt het naarmate de groep toeneemt steeds moeilijker om verstaanbaar te blijven via interne microfoons of speakerphones. Technieken als Beamforming (o.a. Biamp) en Microsoft Mist (Nureva HDL microfoons) bieden dan uitkomst.

Wij adviseren u graag over camera's met de juiste openingshoek en over de mogelijkheden om microfoons in tafeldelen of aan het plafond te monteren.  
 
 

Meer informatie nodig?

Onze productspecialisten informeren u graag verder! 
Bel via
0314 200 333 of mail naar info@beleefav.nl.

 
Van wens, naar functie, tot beleving. Dat is BeleefAV!
 
Website
Email
LinkedIn
 
Copyright © BeleefAV. Alle rechten voorbehouden.

Onze adresgegevens zijn:
Edisonstraat 60 | 7006 RE Doetinchem
T 0314 200 333 | info@beleefav.nl