Naar boven

Nieuwsbrief september 2020

 
 
 

Nieuwsbrief september

Dagelijks krijgen we vragen over de mogelijkheden om te vergaderen op anderhalve meter afstand. We merken hierin een belangrijke trend binnen organisaties. Deze maand delen we daarom onze ervaring hiermee met u. Ook hebben we weer verschillende, interessante noviteiten en producten op een rij voor u gezet.

Trend: vergaderen op anderhalve meter
Polycom Studio X30 en X50
Nieuw: Samsung Flip 85''
Nieuw: LG 136'' LED-scherm
 
Corona raakt ons allemaal. Wij blijven u zo goed mogelijk van dienst via deze maatregelen
 
 

Trend: vergaderen op anderhalve meter

Dagelijks melden organisaties zich bij ons met vraagstukken over hoe zij veilig en toch daadkrachtig kunnen blijven samenwerken en vergaderen. Ruimtes die eerder geschikt waren voor interactiviteit en teamsessies hebben te maken met verminderde capaciteit of oplossingen die niet meer toereikend zijn om in de huidige situatie verstaanbaar en goed zichtbaar te zijn. 

Kleine ruimte
In de kleine huddle rooms, waar je voorheen met een beperkt aantal mensen bij elkaar kwam, kunnen nu vaak nog maar twee personen werken. Door teamgenoten te voorzien van een mobiele clip on-camera en een noise cancelling speakerphone of headset kunnen ze thuis, op kantoor of onderweg toch blijven vergaderen en collaboreren.

Middelgrote ruimte
In middelgrote ruimtes is vaak wel ruimte om op anderhalve meter van elkaar te zitten, maar dan blijken de huidige camera- en microfoonvoorzieningen niet meer te volstaan om iedereen weer te geven. Tafel- of plafondmicrofoons kunnen de gewenste dekking verkrijgen. Soms is een camera met een grotere openingshoek of speaker tracking de beste oplossing. Mooie oplossingen zijn deze all-in-one soundbar en beamtracking microfoon.

Grote(re) ruimte
Is de ruimte bestemd voor groepen, zoals auditoria, bedrijfskantines of boardrooms, dan kan een meervoudig camerasysteem uitkomst bieden. Draadloze microfoons kunnen eenvoudig worden aangesloten en uit de luidsprekers klinken alle stemmen als muziek in de oren. Ideaal om presentaties te streamen en om te videoconferencen. Veelgebruikte camera’s zijn deze Saber en de koppeling met alle audiovisuele voorzieningen kan met deze switch.

Automatisch
In raadzalen gebeurt dit al volop: de camera reageert dan automatisch op de discussiepost als een spreker het woord neemt. De vaak draadloze posten kunnen eenvoudig verplaatst worden, waarbij enkel de programmering van de camera's aangepast hoeft te worden aan de nieuwe posities.

 

Polycom Studio X30 en X50

Onbezorgd videobellen. Met één druk op de knop deelnemen aan de meeting. Rustig je video call ingaan zonder je te hoeven bekommeren over kabels en lastige instellingen aan een pc. Ideaal toch? Weinig videobel-oplossingen zijn zo intuïtief als de Polycom Studio X30 en X50. 

De X50 is ontworpen voor gebruik in vergaderruimtes tot 10 personen. De X30 is perfect voor gebruik in huddle rooms (max. 6 personen). De X50 heeft een 360 graden microfoonbereik van 7 meter. Bij de X30 is dit 3,5 meter. Beide 4K-oplossingen zijn uit te rusten met een native Zoom- of Teams-omgeving en kunnen worden uitgebreid met het elegante TC8-bedieningspaneel voor de meest heldere bediening.

De camera en microfoons richten zich automatisch op de actieve spreker. Een externe pc is niet meer nodig en active directories kunnen eenvoudig gekoppeld worden. Bovendien kun je er ook nog eens draadloos mee presenteren met je eigen mobiele apparaat.

 

Nieuw: Samsung Flip 85''

De populaire Samsung Flip was er al in 55'' en 65'', maar Samsung komt nu ook met een 85'' model van de smart flipover. Hierdoor wordt het eenvoudiger om grote groepen een goede leesbaarheid te bieden en samen te werken op het scherm.

De Samsung Flip 85'' wordt in oktober leverbaar voor € 4.299,00 excl. btw.
 

Nieuw: LG 136'' LED-scherm

Voor de echt grote presentatieruimtes, auditoria of ontvangsthallen introduceert LG een 136'' all-in-one Full HD LED display. Een breed opgezet beeld met brede kijkhoek zorgt ervoor dat alle deelnemers de content volledig ervaren in iedere ruimte, van auditorium en theater tot een vergaderzaal. Op deze manier wordt samenwerken middels een scherm nog prettiger en is een presentatie door alle aanwezigen goed te volgen.
 
 

Meer informatie nodig?

Onze productspecialisten informeren u graag verder! 
Bel via
0314 200 333 of mail naar info@beleefav.nl.

 
Van wens, naar functie, tot beleving. Dat is BeleefAV!
 
Website
Email
LinkedIn
 
Copyright © BeleefAV. Alle rechten voorbehouden.

Onze adresgegevens zijn:
Edisonstraat 60 | 7006 RE Doetinchem
T 0314 200 333 | info@beleefav.nl