Naar boven

Oplossingen

Assortiment

BeleefAV beschikt over een zeer uitgebreid assortiment beeld- en geluidsapparatuur zoals monitoren, LED-schermen, beamers, projectieschermen, geluidsapparatuur, professionele camera’s, interactieve systemen en de eenvoudige bediening hiervan door middel van centrale bedieningspanelen. Van wens, naar functie, naar beleving!

Maatwerk

Daarnaast levert BeleefAV specifieke maatwerkoplossingen, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie. Wij leveren complete audiovisuele systemen met oog voor de beste prijs-
kwaliteitverhouding. Daarbij richten wij ons op een functionele, toekomstgerichte en vakkundige invulling ervan.

De organisatie van BeleefAV kenmerkt zich door flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit in uitvoering en aandacht voor de relatie. Tenslotte is iedere ruimte uniek en vraagt deze om een individuele invulling. Onze adviseurs geven u daarover graag een vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Kwaliteitsmerken

Onze jarenlange ervaring, alsmede de specifieke vakkennis van BeleefAV, resulteert in het gebruik van kwaliteitsmerken in onze installaties. Deze merken staan garant voor het beste resultaat.
BeleefAV werkt samen met een groot aantal A-merkenleveranciers, waardoor betrouwbaarheid, service en garantie, alsmede duurzaamheid gegarandeerd is.

Montage en installatie

De medewerkers van onze technische dienst beschikken over specialistische AV-kennis en hebben ruime ervaring met de installatie van AV-apparatuur. Zij dragen niet alleen zorg voor een correcte installatie, zij regelen de geplaatste apparatuur uiteraard ook nauwkeurig af.

Een duidelijke gebruiksinstructie vinden wij vanzelfsprekend. Evenals het afvoeren van de lege verpakkingsmaterialen en het schoon opleveren van elke ruimte.

Onderhoud en service

Voor een langere levensduur van uw apparatuur is (preventief) onderhoud en service van groot belang. Bij intensief gebruik van de apparatuur is dit zelfs noodzakelijk. Ook hiervoor is BeleefAV uw partner!

U kunt met BeleefAV een serviceovereenkomst opstellen waarin zowel het preventief als correctief onderhoud is geregeld. De apparatuur krijgt minimaal eenmaal per jaar een grondige onderhoudsbeurt waarbij alle apparatuur uitgebreid wordt nagekeken, schoongemaakt en afgeregeld. Ook voeren wij de noodzakelijke software-updates uit.

Op deze wijze doen wij er alles aan om storingen en defecten te voorkomen. Bovendien gaat uw apparatuur langer mee en blijft de kwaliteit en betrouwbaarheid op de lange termijn gewaarborgd.

* Een volwaardige gesprekspartner met alle audiovisuele behoeften onder één dak.
* Professionaliteit en betrouwbaar sinds 1988.
* Merkonafhankelijke advisering.
* Innovatieve en intelligente maatwerkoplossingen.
* Accurate en uitstekende serviceverlening.
* Zeer korte responsetijden.
* Onderhoudscontracten op maat afstembaar.
* Al onze systemen hebben veelal een lage cost of ownership.
* Ons doel is om mensen én middelen efficiënter in te zetten middels AV-apparatuur.

Deze topprestaties kunnen wij onder meer leveren dankzij de toegewijde inspanningen van onze medewerkers, wat leidt tot tevreden relaties. 

Betrouwbaarheid

“Mensen en organisaties gelukkig maken met beeld en geluid apparatuur” is ons motto.

Wij zijn pas tevreden als ú dat bent. Wij zijn uitsluitend geïnteresseerd in een langdurige samenwerking. Onze organisatie is er op ingericht om u bij alle vraagstukken direct te helpen. Partnership is het sleutelwoord en dat bewijzen wij al sinds 1988!

Verder streven wij waar mogelijk naar uniformiteit in ons handelen en onze oplossingen, rekenschap houdend met de door u gestelde wensen en eisen.

U bent pas tevreden als de geleverde totaaloplossing exact functioneert conform uw wensen en naadloos past in uw bedrijfsvoering. Wij zijn pas tevreden als ú dat bent!

Wij bewijzen dagelijks uw betrouwbare partner te zijn die enerzijds met u meedenkt en anderzijds de oplossing levert die vele jaren met plezier voorziet in uw behoeften.