Naar boven

Audiosystemen

Audiosystemen
Verstaanbaarheid, daar gaat het om. Of het nu gaat om verstaanbaarheid van uw presentatie, uw toespraak of juist om achtergrondmuziek op uw kantoren, magazijnen en productiefaciliteiten.
Wij geven gehoor aan uw wensen.

Presentaties

Elke presentatie verdient het om gehoord te worden. Wij hebben speciale soundbars die geoptimaliseerd zijn voor vergaderkamers. Grotere presentatieruimtes, bedrijfskantines en congreszalen rusten wij uit met 100 Volt audiosystemen. Hierbij maken wij optimaal gebruik van de akoestiek, zodat muziek, bedrijfsfilms en draadloze microfoons maximaal verstaanbaar zijn, zelfs op lagere volumes. Wij adviseren, leveren, installeren en  onderhouden voor elke situatie het juiste audiosysteem: van allround audiosystemen tot speakersystemen met zeer hoge spraakverstaanbaarheid.

Kantoren
Meer dan 80% van uw medewerkers gaat zelfs beter werken wanneer zij naar muziek luisteren. Radio is daarbij zeer populair door haar diversiteit aan muziek en programmeringen. Een plezierig muziekklimaat creëert een fijne werkomgeving voor iedereen. Wij leveren fraaie audio-over-ip systemen en natuurlijk ook conventionele audiosystemen voor op kantoor. Alle luidsprekers plaatsen wij strategisch, zodat er een mooie dekking ontstaat en de perfecte verstaanbaarheid voor iedereen.

Productie
Alle audio centraal geregeld, met één systeem voor uw bedrijfshal en productiefaciliteiten. Voorbij is alle overlast die de (meerdere) draagbare radio’s vroeger veroorzaakten. De trend momenteel is internetradio en audio-over-ip systemen. Al onze audiosystemen voldoen aan de ARBO bedrijfsnormeringen en onze vakkundige installatie voorkomt onnodige NEN 3140 keuringen. Hoge fabriekshallen vragen een ander type luidspreker dan een kantoorluidspreker. Wij calculeren de juiste luidsprekers en positioneren deze in vakkundige AutoCAD tekeningen. Wij zorgen voor de juiste arbeidsvitaminen, uw medewerkers voor hogere productiviteit!

Sport- en recreatie
Verstaanbare muziek en omroepinstallaties voor sportvelden en sporthallen. Wij leveren de beste geluidsinstallaties voor uw voetbalveld, hockeyveld, tennisbaan of atletiekbaan. Optimaal verstaanbaar voor al het publiek met een perfecte dekking over het hele veld. Muziek- en omroepinstallaties met kraakheldere geluidskwaliteit. Eenvoudig te bedienen door elke vrijwilliger. Onze concepten zijn altijd gebaseerd op drie belangrijke pijlers: toeschouwersaantallen, verwachting en budget. Onze oplossingen worden ook wereldwijd ingezet. Voor grote accommodaties voldoen wij aan alle FIFA-normeringen.

Retail
Muziek kan koopgedrag positief beïnvloeden en moet dan wel goed gehoord kunnen worden. Wij helpen u hierbij. Door de juiste luidsprekers te selecteren realiseren wij de beste verstaanbaarheid voor u. Subtiele luidsprekers die passen in uw interieur en optimale verstaanbaarheid creëren. Hoogteverschillen lossen wij eenvoudig op door de juiste luidsprekerkeuze. Elke luidspreker heeft tenslotte een ander bereik. Wij plaatsen alle luidsprekers op strategische posities, zodat u altijd maximaal bereik heeft in uw winkel of in uw restaurant. Geen ongemakkelijke stiltes meer, maar altijd een plezierig klimaat met maximale beleving. Dat is BeleefAV. 

Verhuur
Organiseert u een congres? Wilt u een evenement krachtig ondersteunen met beeld en geluid? Geeft u een presentatie of personeelsfeest? Heeft u een opening?
Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij beschikken over een breed assortiment aan verhuurproducten voor uw audiovisuele behoefte(n). Wij verzorgen uw tijdelijke evenementen met luidsprekersystemen, draadloze microfoonsets, mixers, afspeelapparatuur en uiteraard de gewenste dienstverlening zoals: AV-technici, regie, vormgevers en cameramensen.

Blijf niet met vragen zitten! Wij helpen u graag. Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0314-200333 of via audiosystemen@beleefav.nl
Audiosystemen, audio, spraakversterking, presentatie