Naar boven

Auditoria

Auditoria, spreker, presentatie, microfoon, hoorbaar, verstaanbaar, spraak
Auditoria

In een auditorium zijn twee zaken van belang: optimale verstaanbaarheid van de spreker en uitstekende zichtbaarheid van de presentatie, ongeacht de positie van uw gasten in de zaal. Zowel voor- als achterin het auditorium moet iedereen de presentatie immers perfect kunnen volgen.

Uiteraard is het hierbij cruciaal dat de gekozen apparatuur en de configuratie uiterst betrouwbaar is, om ongemakkelijke situaties te voorkomen. Parallel hieraan moet de bediening van het systeem eenvoudig en intuïtief zijn. Iedere (gast)spreker moet probleemloos kunnen presenteren! 

Zelfs leesbaar en hoorbaar op de achterste stoel!
Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van auditoria en filmzalen kunnen wij u uitstekend informeren over de inrichting van uw auditorium. Of het nu gaat om Full HD-projectie met een hoge lichtopbrengst, of een hoogwaardig audiosysteem: wij verzorgen het. Ook videoregistratie behoort tot ons expertisegebied. Denk hierbij aan het op afstand besturen van videocamera´s en het opnemen of streamen van videobeelden. Indien gewenst richten wij ook de bijbehorende regiekamers in!

 Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw auditorium? Wij informeren u graag! Neem vrijblijvend contact op met 0314 200 333 of auditoria@beleefav.nl.