Naar boven

Digital Signage & Narrowcasting

Narrowcasting, digital signage, TDM, TiC Narrow Casting, informatieschermen, beeldscherm, communiceren, digitaal
Digital Signage
Met narrowcasting, ook wel digital signage, kunt u gerichte, digitale boodschappen tonen aan gasten, bezoekers en medewerkers. Narrowcasting leent zich daarmee uitstekend voor recepties, openbare (wacht)ruimtes, kantoor- en productieomgevingen als ook winkels. In uw huisstijl kunt u alle gewenste informatie tonen, waaronder infotainment, bedrijfsberichten, Twitterberichten, RSS-feeds, nieuwsheadlines, weer en verkeer, Social Media-updates tot aan streaming video’s.

Wat is narrowcasting
Dat is het automatisch communiceren van een gerichte (digitale) boodschap naar een specifieke doelgroep op elk bepaald tijdstip. Zo toont u altijd actuele informatie, zonder dagelijks mensenhanden nodig te hebben. Uit onderzoek is gebleken dat narrowcasting de aandacht significant beter grijpt dan bij traditionele uitingen het geval is. Bezoekers, klanten en medewerkers reageren actief op narrowcasting.

Het is tevens een ideaal middel om bezoekers en medewerkers aan uw bedrijf te binden. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat het ziekteverzuim afneemt – en de arbeidsproductiviteit stijgt – als medewerkers zich betrokken voelen bij een bedrijf. Uw boodschap staat altijd centraal!

De mogelijkheden
- De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en dankzij BeleefAV altijd ongekend.
- Heet uw gasten welkom en/of verzacht de wachttijd in uw entree.
- Informeer personeel en bezoekers over evenementen, promoties of het actuele (file)nieuws.
- Toon uw duurzaamheid, o.a. door het instrument BREEAM.
- Verhoog uw omzet door het tonen van dag-/weekaanbiedingen, al dan niet afgestemd op uw actuele - magazijnvoorraad.
- Ontlast personeel door interactieve systemen, waarmee uw klant op actieve en plezierige wijze uw assortiment - doorzoekt.
- Stimuleer de arbeidsproductiviteit in een productieomgeving door het tonen van targets of de prestatiecijfers van een vorig team.
- Doe aan imago-building met frisse, sprankelende lay-outs.
- Toon roosters en planningen.
- OV informatie is nu overzichtelijk en altijd actueel.
- Wachttijdindicaties en nummervolgsystemen weergeven.

Externe koppelingen
Een narrowcasting systeem van BeleefAV kan uitstekend gekoppeld worden aan een grote diversiteit aan databases en met bestaande bronnen. Onze querykoppelingen maken het mogelijk om data op te halen uit uw systemen om vervolgens te visualiseren op alle aangesloten schermen.
Bestandsformaten
Wij koppelen met vrijwel alle bestandsformaten en platformen, zoals Google Spreadsheet, MS Excel, MS SQL, MySQL, XML, Google Analytics, SAP, Unit4 en diverse telefooncentrales.
Rooster en reserveringssystemen
Verder koppelen we moeiteloos met systemen als: Planon, Topdesk, Facilitator, Axxerion, MS Exchange, Magister/School Master, MyTimeTable, Yesplan en IDPMS/Hotel Concepts.

Templates en Widgets
Een template is een huisstijl weergave voor op het TV scherm, een widget is een weergave element in de template, bijv. een tabel, grafiek, e.d.

Heeft u meerdere platformen of formaten waarmee gekoppeld dient te worden, dan maken wij voor u de passende Querykoppelingen.

Wij ontzorgen u
Onze narrowcasting specialisten helpen u gedurende het gehele traject; van advies tot en met realisatie!
Samen met uw marketing-, communicatie- en IT-afdeling inventariseren wij eerst grondig uw wensen en bespreken de mogelijkheden. Op basis hiervan adviseren wij de beste oplossing. De opmaak van templates in uw huisstijl verzorgen wij volledig.
De installatie van de TV schermen en  het narrowcasting systeem doen wij voor u. De integratie van het narrowcasting systeem ook.
Wij zorgen voor een grondige gebruikerstraining op uw locatie. Op deze manier garanderen wij dat u het maximale uit uw investering haalt, nu en in de toekomst.

Kortom: van wens, naar functie, tot beleving. Dat is BeleefAV!

Blijf niet met vragen zitten! Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op via 0314 200 333 of mail naar narrowcasting@beleefav.nl