Naar boven

Discussie- en stemsystemen

Beyerdynamic Quinta, discussie- en stemsysteem, discussie, stem, spraak, voorzitter, regie
Discussie- en stemsystemen

Om efficiënt en effectief te kunnen vergaderen is een optimale spraakverstaanbaarheid vereist. Naarmate een vergaderomgeving groter wordt, wordt vaak een discussiesysteem ingezet voor spraakversterking. Iedere deelnemer aan een vergadering heeft hierbij de beschikking over een eigen microfoon. Deze kan met één druk op de knop in- en uitgeschakeld worden. Ook kan de voorzitter bij een dergelijk systeem microfoons bedienen via een overzichtelijk aanraakpaneel.

In het heetst van de strijd behoudt de voorzitter de regie. Alles onder controle dankzij BeleefAV!
Desgewenst kan een vergader- of discussiessysteem ook gekoppeld worden aan registratieapparatuur. BeleefAV kan deze systemen probleemloos met elkaar integreren. Denkt u hierbij aan camera's die automatisch inzoomen als iemand aan het woord is of zelfs sprekeridentificatie. Zo kunt u vergaderingen opnemen en direct archiveren op een beveiligd netwerk. Tevens is het mogelijk vergaderingen te streamen naar andere ruimtes. Eenvoudige bediening is daarbij vanzelfsprekend.
 
Blijf niet met vragen zitten! Wij helpen u graag. Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0314 200 333 of discussiesystemen@beleefav.nl