Naar boven

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren, Kramer VIA, Barco ClickShare, WePresent
Draadloos presenteren
Presenteren zonder kabels, gewoon draadloos. Laptops, tablets en smartphones, ongeacht van welk merk. Gewoon platform onafhankelijk uw informatie tonen op (touch)displays en beamers. Zonder stickjes, cd’s of kabels. BeleefAV levert o.a. Barco Clickshare, WePresent, Kramer VIA en ScreenBeam.

Herkent u dit?
Herkent u dit? Presentatie voorbereid en op het moment suprême blijkt de kabel vergeten, gebroken of zelfs kwijtgeraakt. Of u wilt juist meerdere bronnen gelijktijdig tonen op het scherm. Dan is draadloos presenteren dé oplossing voor u. Wij leveren hiervoor verschillende merken/oplossingen en altijd de juiste in uw specifieke situatie.

Gemak
Naast het gemak van het streamen – met slechts één druk op de knop of via een handige app uw beeldscherm dupliceren – biedt draadloos presenteren vele voordelen op het gebied van samenwerken en kennis delen. Wilt u verschillende begrotingen naast elkaar bekijken of hebben meerdere medewerkers informatie meegenomen? Dan kunt u uw beeld bijvoorbeeld in een kwadrant splitsen en alles naast elkaar tonen. Met uw team annoteert u live in het document en na afloop mailt u de presentatie incl. aantekeningen direct door aan alle teamleden. 

Lean, Scrum en Agile werkwijzen
In een open, prestatiegericht klimaat waarin onderlinge samenwerking en een sterke betrokkenheid heerst, is draadloos presenteren bij uitstek een ideale oplossing. Vaak zien wij dit terug bij bedrijven die bijvoorbeeld de Lean, Scrum of Agile werkwijzen volgen. Draadloos presenteren is tevens een goede versterking voor organisaties die al interactief presenteren. Enerzijds kunnen meetings met minimale inspanningen en handelingen beginnen. Anderzijds staat de flexibiliteit van draadloze systemen u in staat om snel te schakelen tussen verschillende sprekers. Hebben een of meerdere medewerkers een verbeteringsvoorstel, dan kunnen zij met een eenvoudige druk op de knop hun ideeën op het grote scherm toe te lichten. Naast elkaar en overzichtelijk, zonder dat er tijd verloren gaat met het verwisselen van kabels en bronnen en het beurtelingse presenteren. Dit past perfect in de Lean filosofie, waarbij processen efficiënter ingedeeld worden en er altijd wordt gezocht naar meer toegevoegde waarde. Een continue zoektocht naar vooruitgang kan ook op deze wijze uitgedragen worden.

In de praktijk
Er zijn meerdere merken/oplossingen. De één maakt gebruik van WIFI, de ander van WiDi of zelfs van draadloze HDMI. BeleefAV beheerst alle technologieën. Wij ondersteunen ook in de netwerkintegratie en brengen de netwerkbelasting voor u in kaart. Bovendien adviseren wij de IT-afdeling over de relevante veiligheidsaspecten. Het resultaat is een werkende oplossing die altijd voldoet aan de belangen van alle betrokkenen. U bent pas tevreden als de geleverde totaaloplossing exact functioneert conform uw wensen en naadloos past in uw bedrijfsvoering. Wij zijn pas tevreden als ú dat bent!

BeleefAV levert en installeert vele verschillende draadloze presentatiemiddelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wilt u weten wat het verschil is tussen de Barco Clickshare, WePresent, Kramer VIA, ScreenBeam en andere oplossingen? Of een demo op maat ervaren? Win dan meer informatie in of maak een afspraak via info@beleefav.nl of 0314-200333.