Naar boven

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren, Kramer VIA, Barco ClickShare, WePresent
Draadloos presenteren

Herkent u het nog? Presentatie voorbereid en op het moment suprême blijkt de kabel vergeten, gebroken of zelfs kwijtgeraakt. Worstelt u altijd met kabels die in de knoop zitten of weigeren u uw medewerkers of cursisten pertinent om aantekeningen te maken? Allergisch voor kabelgoten? Dan is draadloos presenteren dé oplossing voor u.

Met een druk op de knop mijn informatie delen en na afloop hebben al mijn collega's de hele sessie direct in hun mailbox!

In een open, prestatiegericht klimaat waarin onderlinge samenwerking en een sterke betrokkenheid heerst, is draadloos presenteren bij uitstek een ideale oplossing. Vaak zien wij dit terug bij bedrijven die bijvoorbeeld de Lean, Scrum of Agile werkwijzes volgen. Draadloos presenteren is tevens een goede versterking voor organisaties die al interactief presenteren. Enerzijds kunnen meetings met minimale inspanningen en handelingen beginnen. Anderzijds staat de flexibiliteit van draadloze systemen u in staat om snel te schakelen tussen verschillende sprekers. Hebben een of meerdere medewerkers een verbeteringsvoorstel, dan kunnen zij met een eenvoudige druk op de knop toestemming krijgen hun ideeën op het grote scherm toe te lichten. Naast elkaar en overzichtelijk, zonder dat er tijd verloren gaat met het verwisselen van kabels en bronnen en het beurtelingse presenteren. Dit past perfect in de Lean filosofie, waarbij processen efficiënter ingedeeld worden en er altijd wordt gezocht naar meer toegevoegde waarde. Een continue zoektocht naar vooruitgang kan ook op deze wijze uitgedragen worden.

Naast het gemak van het streamen – met slechts één druk op de knop of via een handige app uw beeldscherm dupliceren – biedt draadloos presenteren vele voordelen op het gebied van samenwerken en kennis delen. Wilt u verschillende begrotingen naast elkaar bekijken of hebben meerdere medewerkers informatie meegenomen? Dan kunt u uw beeld bijvoorbeeld in een kwadrant splitsen en alles naast elkaar tonen. Met uw team annoteert u live in het document en na afloop mailt u de presentatie incl. aantekeningen direct door aan alle teamleden. 

BeleefAV levert en installeert vele verschillende draadloze presentatiemiddelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wilt u weten wat het verschil is tussen de WePresent, Kramer VIA of de Barco ClickShare? Of een demo op maat ervaren? Win dan meer informatie in of maak een afspraak via info@beleefav.nl of 0314-200333.