Naar boven

Interactieve whiteboards

interactief whiteboard, interactive, touch, aanraken, aanraak, touchmonitor
Interactieve whiteboards
…ook wel bekend als digiborden en wie is er niet groot mee geworden? Vanaf primair onderwijs leren kinderen al om te werken met een digitaal interactief aanraakscherm. In alle hedendaagse werkomgevingen dan ook niet meer weg te denken. Niet alleen super functioneel in alle arbeidsprocessen. Ook om uw medewerkers te blijven binden en te blijven boeien.

Touchschermen
Grote schermformaten zijn vele malen goedkoper in een touchvariant, dan hetzelfde formaat in niet-touch. Klinkt misschien gek, maar is wel lekker Hollands toch: meer voor minder! Het heeft allemaal te maken met de afzet. Grote formaten touchschermen worden jaarlijks in tienduizendtallen verkocht. Dat zorgt ervoor dat de investering zeer gunstig is.

Scrum, LEAN, Agile
BeleefAV is zeer bedreven in het inrichten van vergader- en presentatiesystemen. Een vergadering of brainstormsessie wordt veel effectiever indien u direct uw aantekeningen kunt maken en delen met alle deelnemers. Met de interactieve whiteboards van BeleefAV wordt iedere brainstormsessie, presentatie, Scrum-, LEAN- en Agile sessie geheid een succes!

Wij zijn een geautoriseerde partner van topmerken als:
Legamaster, Vidi-Touch, Promethean, LG, Samsung, SMART, Epson, NEC, Hitachi en Optoma.

Samenwerken
Interactieve whiteboards worden veelvuldig gebruikt in klaslokalen, vergaderkamers, presentatieruimtes en boardrooms. Het gebruik van een whiteboard stimuleert effectief samenwerken, ongeacht of u in zich in dezelfde ruimte bevindt!
Het is bewezen dat uw boodschap beter overkomt en langer blijft ‘hangen’. Uw presentaties zijn dynamischer, levendiger en vol vitaliteit.

Uitleg
Alle projecten die BeleefAV oplevert kennen een technische en een praktische systeemuitleg. Zo garanderen wij dat u altijd het maximale uit uw investering haalt en dat uw medewerkers optimaal worden ingezet. Hoe integreert u een touchscherm in bijvoorbeeld een Office 365 omgeving? Wij ondersteunen u maximaal!

Blijf niet met vragen zitten! Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op via 0314 200 333 of mail naar whiteboards@beleefav.nl