Naar boven

Interactieve whiteboards

interactief whiteboard, interactive, touch, aanraken, aanraak, touchmonitor
Interactieve whiteboards

Een vergadering of brainstormsessie wordt veel effectiever indien u direct uw aantekeningen kunt maken en delen met alle deelnemers. Met de interactieve whiteboards van BeleefAV wordt iedere brainstormsessie geheid een succes! Wij zijn een geautoriseerde dealer van topmerken als Legamaster, Vidi-Touch, SMART, Epson, NEC, Hitachi en Optoma.

'In één schoolvakantie 68 lokalen voorzien van interactieve whiteboards, aansluitpunten, bedieningspanelen en software. Geen restpunten en het werkt fantastisch. Chapeau BeleefAV!'
Door het interactieve scherm aan te raken, krijgt u eenvoudig toegang tot applicaties of multimedia-content. Denk hierbij aan internet, cd-roms en dvd’s. Met gratis of speciale software kunt u met digitale inkt schrijven en uw aantekeningen vervolgens bewerken, opslaan, afdrukken of direct versturen naar de deelnemers of een website voor toekomstig gebruik. Iedereen heeft dus direct de informatie beschikbaar. Nauwkeurig schrijven met de voordelen van nu!
 
Interactieve whiteboards worden veelvuldig gebruikt in klaslokalen, presentatieruimtes en vergaderkamers. Het gebruik van een whiteboard stimuleert effectief samenwerken, ongeacht of u in zich in dezelfde ruimte bevindt!
 
Blijf niet met vragen zitten! Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op via 0314 200 333 of mail naar whiteboards@beleefav.nl