Naar boven

Nureva Wall


Agile
Agile wordt steeds populairder. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om volgens een Agile-methode te werken. Wanneer je hier als bedrijf voor kiest, wil je natuurlijk dat dit proces zo efficiënt mogelijk verloopt. De Nureva Wall is één van de meest effectieve oplossingen om Agile te werken. 

Scrum
Deze Agile-methode wordt steeds vaker toegepast. Scrum is een effectievere en meer flexibele manier van (samen)werken. Dankzij scrummen verzet je in minder tijd meer werk en houd je ook nog eens een goed overzicht op alle ontwikkelingen. Je werkt in toegewijde teams en levert samen werkende oplossingen. Scrum is een manier van werken die perfect is voor onze snel veranderende wereld. De Nureva Wall ondersteunt deze methode door je alles te bieden wat je nodig hebt om te scrummen op de meest efficiënte manier!
Samenwerking
De Nureva Wall ondersteunt  de samenwerking  binnen alle  werkprocessen. Het is mogelijk met meerdere mensen tegelijk op de Nureva Wall te werken, ook wanneer zij op een andere locatie zijn.  Zo kan iedereen zijn of haar input direct kwijt op de Nureva Wall, waardoor er binnen het team geen waardevolle inbreng verloren gaat en al helemaal geen tijd verloren gaat.
Nureva Wall
De Nureva Wall is een van de meest effectieve oplossingen om Agile te werken. De Nureva Wall is een visuele samenwerkingstool met vele voordelen. De Nureva Wall verhoogt de productiviteit van uw medewerkers en stimuleert de betrokkenheid bij een project. Productiever werker vereist overzichtelijkheid. De Nureva Wall realiseert dit door slimme technieken toe te passen.

Wat kan je nu eigenlijk echt met de Nureva Wall?
Toon, deel en ontwikkel jouw project met behulp van flexibele tools. Met notities voegt u snel uw ideeën aan een canvas toe, met tekstvakken worden uw complexe gedachten gemakkelijk vastgelegd. Sketches zijn perfect om te tekenen. Wireframes, afbeeldingen en PDF’s zijn gemakkelijk te importeren, bewerken, hyperlinken, dupliceren en groeperen.

Bovendien kunt u informatie uit meerdere live-applicaties weergeven op hetzelfde canvas waardoor er een nog dynamischere samenwerking ontstaat.

Remote deelnemenIs een teamlid niet aanwezig op locatie? Geen probleem! Via een smartphone, tablet of laptop kan dit teamlid live deelnemen aan de sessie met beeld en geluid. Ook kan dit teamlid net als de rest van het team op het bord typen. Bovendien ziet de remote user alles wat op het scherm gebeurt, net alsof hij/zij live aanwezig is.

Touch
De Nureva Wall maakt gebruik van dezelfde touchtechnologieën die gebruikt worden in de nieuwste smartphones. Dit creëert direct een vertrouwd gevoel wanneer u met de Nureva Wall werkt.

Netjes
Ook facilitair gezien biedt de Nureva Wall veel voordeel. Géén notitievelletjes meer aan de muur, géén losse kabels meer. Nu kan elk team alle scrumsessies en notities digitaal opslaan. Elk team kan haar eigen sessie openen. De ruimte ziet er altijd netjes uit.

De standaardafmeting van één Nureva Wall is 2,29 meter breed. Meerdere systemen kunnen naadloos naast elkaar geplaatst worden, tot een breedte van zelfs 18,29 meter. De Nureva Wall is vrijwel oneindig modulair uit te bouwen met naadloze schermen op elke zijde van de ruimte.


Gratis demo?
Uw (gewenste) situatie, in combinatie met onze ervaring, garandeert altijd het juiste resultaat.

Contact ons en ervaar hoe wij uw teams nog effectiever kunnen laten samenwerken, uw bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken en uiteindelijk helpen uw resultaat te verbeteren.

Bel 0314-200333 of mail naar: info@beleefav.nl