Naar boven

Projectiesystemen

Eva Crutzen, projectie, Opslaan Als, Arjen Klerkx, Optoma
Projectiesystemen

De afgelopen jaren is de ontwikkeling van (grootbeeld)projectie snel gegaan. Dit heeft geresulteerd in betaalbare systemen met een hoge beeldkwaliteit en lichtopbrengst, evenals een groot gebruiksgemak. Anderzijds zijn er vele creatieve toepassingen waarbij projectie een duidelijke meerwaarde heeft ten opzichte van flatscreens, zoals video mapping.

Wát een licht uit zo'n kleine beamer en voor díe prijs? Iedereen in ons auditorium geniet ervan, zelfs onze Financial Controller!

BeleefAV heeft uitgebreide kennis van beamers en projectoren en kan u voorzien van een gedegen advies. Wij kennen als geen ander de voor- en nadelen van de beschikbare projectietechnieken: LCD, LED, TFP en DMD (DLP). Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan projectieschermen, lift- en ophangsystemen. Deze installeren wij vakkundig op locatie. Ook onderhouds- en servicecontracten behoren tot de mogelijkheden.
 
Wilt u meer weten over (grootbeeld)projectie? Neem dan contact met ons op via 0314 200 333 of projectiesystemen@beleefav.nl

Afbeelding: Eva Crutzen, Opslaan Als (2018/2019), video-ontwerp door Arjen Klerkx. (c) Jaap Reedijk