Naar boven

Raadzalen

Raadzalen

Onze AV-systemen worden veelvuldig toegepast in raadzalen. Van volledig nieuwe inrichtingen tot de koppeling met een bestaand systeem: BeleefAV is uw AV-partner!

Voor efficiente en effectieve vergaderingen is optimale spraakverstaanbaarheid vereist. In grote vergaderruimtes wordt vaak een discussiesysteem toegepast. Daarbij moet, zeker in openbare vergaderingen, duidelijk zijn wie aan het woord is. Iedere spreker heeft de beschikking over een eigen microfoon. Deze kan met één druk op de knop in- en uitgeschakeld worden.

Ook kan de voorzitter bij een dergelijk systeem microfoons open- of juist dichtzetten via een overzichtelijk aanraakpaneel. 'Eenvoud in bediening' zijn de sleutelwoorden. Hierdoor kan de vergadering gestructureerd verlopen.

Digitale verslaglegging van discussie en debat. Live streamen en archiveren. Koppeling met audiovisuele systemen. Eenvoudig te bedienen met één druk op de knop. Dat is een raadzaal ingericht door BeleefAV.
Ook videoregistratie en het automatisch notuleren van (raads)vergaderingen behoren tot de mogelijkheden. Een dergelijk systeem bespaart u al gauw veel tijd en kosten. BeleefAV kan deze systemen probleemloos met elkaar integreren. Denkt u hierbij aan camera's die automatisch inzoomen als iemand aan het woord is. Zo kunt u vergaderingen opnemen en direct archiveren. De notulen en vergaderingen worden via een beveiligd netwerk ontsloten of worden opgeslagen op een USB-stick, SD-kaart of cd. Tevens is het mogelijk vergaderingen te streamen naar andere locaties.
 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw raadzaal? Wij informeren u graag! Neem vrijblijvend contact op met 0314 200 333 of raadzalen@beleefav.nl