Naar boven

Touchschermen

Touchscherm, touchmonitor, schermen, multi-touch, aanraak, aanraken
Touchschermen

Een vergadering of brainstormsessie wordt veel effectiever indien u direct uw aantekeningen kunt maken en delen met alle deelnemers. Met de (multi)touchmonitoren en interactieve whiteboards van BeleefAV wordt iedere brainstormsessie geheid een succes! Wij zijn een geautoriseerde dealer van topmerken als Legamaster, Vidi-Touch, SMART en Samsung. 

Interactieve schermen zorgen voor meer dynamiek in de manier van presenteren en vergaderen. Door het interactieve scherm aan te raken, krijgt u eenvoudig toegang tot applicaties of multimedia-content. Denk hierbij aan internet, cd-roms en dvd’s. Met gratis of speciale software kunt u met digitale inkt schrijven en uw aantekeningen vervolgens bewerken, opslaan, afdrukken of direct versturen naar de deelnemers of een website voor toekomstig gebruik. Iedereen heeft dus direct de informatie beschikbaar!

Wat een dynamiek ineens en de boodschap blijft ook nog eens beter hangen!
Met een aanraakscherm wordt het mogelijk interactief te presenteren. Uw presentatie wordt hierdoor dynamischer en effectiever. Bovendien is een interactief display bijzonder geschikt als informatiepunt. Denk hierbij aan plaatsing in een openbare ruimte, centrale hal of op een beurs. De bezoeker kan zelf de gewenste informatie oproepen door simpelweg het scherm aan te raken.
 
Blijf niet met vragen zitten! Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op via 0314 200 333 of mail naar interactievesystemen@beleefav.nl