Naar boven

Trainingsruimtes

Trainingsruimte, educatie, cursus, training, interactief, interactieve, BYOB
Trainingsruimtes

Vroeger was er bij educatie en training voornamelijk sprake van eenzijdige communicatie. Kennis werd overgebracht door een monoloog. Inmiddels is dit volledig veranderd en is er steeds meer sprake van interactie. De distributie en ondersteuning van het lesmateriaal wordt ook steeds vaker digitaal verzorgd. Het (ook draadloos!) aansluiten van iPads, tablets en laptops is hierbij gemeengoed geworden. 

De informatie-overdracht aan onze cursisten verloopt nu via iPads, laptops, WebEx en videoconference. Het kan allemaal, zelfs tegelijk, haha. Ook onze trainers werden door BeleefAV keurig getraind in de nieuwe mogelijkheden.
Ook de audiovisuele faciliteiten zijn meegeëvolueerd met deze verandering. Naast verbluffende Full HD-projectie, een intuïtieve bediening en een kraakhelder geluid worden ook steeds vaker interactieve systemen, zoals interactieve whiteboards of touchschermen, visualizers en microfoons ingezet.
 

Door onze ruime ervaring met het inrichten van trainingruimtes, educatieve lokalen en de bijbehorende software, kunnen wij u voorzien van een passend en volledig advies. Meer weten? Neem dan contact op via 0314 200 333 of trainingsruimtes@beleefav.nl