Naar boven

Vergader- en presentatiesystemen

boardroom, vergaderruimte, presentatieruimte, vergadersysteem, presentatiesysteem, AV-systeem
Vergader- en presentatiesystemen
BeleefAV is zeer bedreven in het inrichten van vergader- en presentatiesystemen. Van kleine vergaderruimtes tot grote boardrooms tot multifunctionele congreszalen: wij zijn erop ingesteld u altijd de beste oplossing te bieden. 

Resultaat
Wij garanderen met onze oplossingen en onze dienstverlening dat uw audiovisuele ruimtes multifunctioneel zijn, toekomstgericht en maximaal in staat zijn om dynamisch te:
- Presenteren.
- Inspireren.
- Ontmoeten.
- Informeren.
- Communiceren.
- Samenwerken.
- Vergaderen.
- Beslissingen te nemen.

Alle technieken in huis
Of het nu gaat om TV schermen, monitoren, touchscreens, videowalls of projectie: wij beheersen de techniek, wij begrijpen de toepassingen en adviseren u voor de juiste oplossing in uw situatie! Het resultaat telt.

Oplossingen
In een boardroom of vergaderruimte worden vaak beslissingen genomen. Hierdoor is het van belang dat u alle informatie eenvoudig kunt oproepen en vervolgens overzichtelijk kunt presenteren. Daarnaast is een optimale spraakverstaanbaarheid vereist. Naarmate een presentatieruimte groter wordt, wordt hierbij vaak een discussiesysteem ingezet. Iedere deelnemer aan een vergadering heeft dan de beschikking over een eigen microfoon. Deze kan met één druk op de knop in- en uitgeschakeld worden.

Videobellen via Skype(for Business), via een videoconference systeem en/of via mobiele apparatuur wordt alsmaar populairder. Ook de nieuwe hybride oplossingen zijn zeer populair. BeleefAV is hierin de specialist. Ons toegewijde team volgt dagelijks de ontwikkelingen op de voet en kan u maximaal informeren over de mogelijkheden voor uw situatie.

Projectiesystemen en flatscreens worden veelvuldig ingezet in vergaderruimtes. Een sterke toename zien we in het gebruik van touchscreens of interactieve whiteboards, waardoor het mogelijk is om interactief te presenteren. U kunt met een interactief smartboard uw aantekeningen zelfs direct bewaren en delen!

Ook neemt het gebruik van mobiele apparaten toe. Wij realiseren de beste draadloze oplossingen, desgewenst in combinatie met universele aansluitpunten, waarmee mobiele apparatuur zoals tablets, telefoons en laptops probleemloos verbonden kunnen worden. Zelfs videoregistratie en het automatisch notuleren van vergaderingen is mogelijk.  

BeleefAV kan deze systemen probleemloos met elkaar integreren. Denkt u hierbij aan camera's die automatisch inzoomen als iemand aan het woord is. Zo kunt u vergaderingen opnemen en direct archiveren. De notulen en vergaderingen worden via een beveiligd netwerk ontsloten of worden opgeslagen op digitale mediadrager. Tevens is het mogelijk vergaderingen te streamen naar andere locaties.

Wij informeren u graag! Neem vrijblijvend contact op met 0314 - 200 333 of presentatiesystemen@beleefav.nl