Naar boven

Videoconference

Videoconference, videoconferentie, videobellen, Sky for Business, Polycom, LifeStyle videocall, audio conference, video conference
Videoconference

Geen last meer van files, geen verloren reistijd en toch optimaal communiceren? Dan is videoconference iets voor u. Uit onderzoek is gebleken dat veel van onze communicatie non-verbaal is. Lichaamstaal, gevoel en oogcontact bepalen in hoge mate de kwaliteit van de boodschap. Bovendien worden afspraken vaker nagekomen indien een zender van een boodschap de ontvanger ziet. 

Online vergaderen met collega's en klanten over de hele wereld. Alsof we in dezelfde kamer zitten.
Door de toenemende kwaliteit van de internetinfrastructuur is videoconference voor iedereen bereikbaar geworden. BeleefAV is gesepecialiseerd in videoconference-oplossingen voor ieder budget. Of u nu een Skype-camera zoekt in combinatie met een LED-monitor of een volledige vergaderruimte wilt inrichten met videoconference: wij hebben een passende oplossing.
 
Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden? Of vrijblijvend advies? Neem dan contact op met ons projectbureau op 0314 200 333 of videoconference@beleefav.nl.