Naar boven

Over ons


We zijn dé specialist op het gebied van beeld, geluid en de automatisering ervan. Dagelijks ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden wij de beste audiovisuele (AV) oplossingen gericht op de zakelijke markt. Van wens, naar functie, tot beleving. Dat is BeleefAV!

BeleefAV is een zelfstandige BV onder de AtmR Groep. De AtmR Groep heeft een indrukwekkende geschiedenis en staat van dienst waarin de totaalinrichting en facilitaire ontzorging van kantoren en gebouwen centraal staat. Door onze organisatiestructuur zijn we in staat uw doelen te bereiken. Dit doen we door samen te werken, met maximale transparantie naar alle belanghebbenden en dit binnen de huidige maatschappelijke normen van duurzaamheid en MVO.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem, evenals de locaties Elst en Amersfoort, maken wij dagelijks vele relaties in binnen- en buitenland gelukkig met onze audiovisuele oplossingen en totaalinrichting.

Oplossingen

BeleefAV is specialist op de audiovisuele inrichting van o.a.: vergaderruimtes, boardrooms, ontvangstruimtes, presentatieruimtes, educatieruimtes, narrowcasting, auditoria en congreszalen.
Elke situatie is anders en wij realiseren altijd de beste oplossing voor uw situatie!

De organisatie van BeleefAV kenmerkt zich door flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit in uitvoering en aandacht voor de relatie. Van advies tot en met realisatie.

Assortiment, onderhoud en service

Ons assortiment is zeer uitgebreid: van standaard- tot specifieke maatwerkoplossingen. Altijd compleet en met oog voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.
Voor een langere levensduur van uw apparatuur is (preventief) onderhoud en service van groot belang. Bij intensief gebruik van de apparatuur is dit zelfs noodzakelijk. Ook hiervoor is BeleefAV uw partner!

Verhuur

Organiseert u een congres? Wilt u een krachtig evenement ondersteunen met beeld en geluid? Geeft u een presentatie of personeelsfeest? Heeft u een opening? En daarbij tijdelijk behoefte aan (extra) audiovisuele apparatuur? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Kiezen voor BeleefAV is kiezen voor

  •  Een volwaardige gesprekspartner met alle audiovisuele behoeften onder één dak
  •  Professionaliteit, betrouwbaar en oplossingsgericht
  •  Merkonafhankelijke advisering
  •  Innovatieve en intelligente maatwerkoplossingen
  •  Accurate en uitstekende serviceverlening
  •  Zeer korte responsetijden
  •  Onderhoudscontracten op maat afstembaar
  •  Al onze systemen hebben veelal een lage cost of ownership
  •  Ons doel is om mensen én middelen efficiënter in te zetten middels AV-apparatuur
Deze topprestaties kunnen wij onder meer leveren dankzij de toegewijde inspanningen van onze medewerkers, wat leidt tot tevreden relaties. 

Betrouwbaarheid

“Mensen en organisaties gelukkig maken met beeld en geluid apparatuur” is ons motto.

Wij zijn pas tevreden als ú dat bent. Wij zijn uitsluitend geïnteresseerd in een langdurige samenwerking. Onze organisatie is er op ingericht om u bij alle vraagstukken direct te helpen. Partnership is het sleutelwoord en dat bewijzen wij dagelijks. U bent pas tevreden als de geleverde totaaloplossing exact functioneert conform uw wensen en naadloos past in uw bedrijfsvoering. Wij zijn pas tevreden als ú dat bent!

BeleefAV is ook te vinden op www.audiovideo-info.nl en www.bedrijfstelefoongids.nl.