Naar boven

Werken bij BeleefAV

“Mensen en organisaties gelukkig maken met beeld en geluid apparatuur” is ons motto.
Ons deskundige en enthousiaste team heeft zich gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen voor alle zakelijke markten, overheden, semi-overheid en educatie.

BeleefAV is specialist op de audiovisuele inrichting van o.a.: vergaderruimtes, boardrooms, ontvangstruimtes, presentatieruimtes, educatieruimtes, narrowcasting, auditoria en congreszalen.
Elke situatie is anders en wij realiseren altijd de beste oplossing voor uw situatie!

De organisatie van BeleefAV kenmerkt zich door flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit in uitvoering en aandacht voor de relatie. Van advies tot en met realisatie!
Dagelijks werken wij aan de meest veelzijdige audiovisuele oplossingen en maken wij onze relaties gelukkig. Met bedrijfsorganen voor advies, installatie, onderhoud en service – evenals een uitgebreid netwerk aan bedreven relaties – kunnen wij hen op werkelijk alle vlakken van dienst zijn. 

In lijn met de positieve groei die BeleefAV doormaakt, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven professionals die er een kick van krijgen om het maximaal haalbare na te streven. Ben jij bijvoorbeeld een bekwame AV-technicus, een commercieel talent, een ervaren programmeur, of denk je dat we op een ander vlak niet om jou heen kunnen? Stuur dan je motivatie en cv naar info@beleefav.nl of neem contact op via 0314-200333. 

Momenteel bieden wij de volgende functies aan: 
AV-technicus (fulltime) 
Marketing Specialist B2B (24-40 uur)