Wij zijn er voor jou

Overheid

We zijn gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen voor overheden. Zo bedienen wij onder meer verschillende gemeentes, provincies en (semi-)overheid en hebben we ruime ervaring in de inrichtingen van raadzalen, ontvangsthallen, vergaderruimtes, crisisruimtes en complete gemeentehuizen.

Zakelijk

In de zakelijke dienstverlening draait het om kwaliteit, efficiëntie en overzichtelijkheid. In een belangrijke vergadering of presentatie moet techniek geen obstakel zijn, maar juist een vehikel waardoor meetings sneller, gestructureerder en effectiever verlopen.

Educatie

Wij zorgen ervoor dat uw leerlingen en studenten de lesstof maximaal absorberen. Want zegt u nou zelf: de jeugd heeft de toekomst. We hebben door de jaren heen zeer veel ervaring met slimme en intuïtieve systemen voor basisscholen, middelbare scholen en voor hogescholen en (volks)universiteiten opgedaan.

Zorg & welzijn

Ook in de medische sector zijn wij graag uw partner. Van presentatie- en informatieschermen tot wachttijdverzachting en berichtgeving in de wachtruimtes. Of van omroepinstallatie tot een kostenefficiënt satellietsysteem om de patiëntenkamers te voorzien van een breed zenderaanbod.