360° ruimte

We creëren fascinerende 360 graden-omgevingen die iedereen kan gebruiken. We nemen alle digitale content en plaatsen deze in een immersive ruimte. Til samenwerken, verwonderen en inspireren naar het volgende niveau. Perfect voor: AEC (architecture, engineering & construction), 360° conference, E-learning, educatie, experience rooms, samenwerken en simulaties. Wanneer innovativiteit, impact en beleving voorop staan!

Wat is het?

Wij creëren jouw sensationele ruimte. Pop-up of permanent. Buiten of binnen. Compact of groots. Het hart van ons systeem is een krachtige VR-mediaspeler, die elke ruimte kan veranderen in een immersive workspace. De techniek is gebaseerd op projectie of LED. We leveren 360° oplossingen in domekoepels, cilinders, kubussen en elke ruimte als maatwerk. Ruimtes en zalen die om 180° of 270° toepassingen vragen zijn ook mogelijk. Desgewenst breiden wij dit uit met vloer- en plafondprojectie. Praktisch en overweldigend!

In elke ruimte en voor elke organisatie

Wij bouwen met pionierende shared VR-technologie van IglooVision in elke bestaande ruimte, ongeacht de capaciteit, vorm of afmetingen. Wat je ook aan de wand wilt, het kan dankzij ons speciale contentplatform.

Werk met de office tools die je al gebruikt, start en voer realtime applicaties uit, bekijk websites, presenteer, houd videoconferenties en krijg toegang tot jouw zakelijke Microsoft- en Google-suites en nog veel meer: allemaal in 360°.

Een greep uit onze referenties

Wij helpen je graag