Audiosystemen

Succesvolle communicatie valt of staat met verstaanbaarheid. Wij zorgen voor audio-oplossingen die perfect zijn afgestemd op hun functie. Van spraak- en muzieksystemen in raadzalen, meeting rooms en auditoria tot achtergrondmuziek in kantoren en in productiehallen. Onze medewerkers hebben veel ervaring met geluidssystemen in uiteenlopende omgevingen.

Een passend

Audiosysteem

Een conferentiezaal waar het gesproken woord centraal staat, stelt hele andere eisen aan het geluidssysteem dan audio voor een knallend personeelsfeest of voor muziekgezelschappen in theaters. Het is bewezen dat muziek een enorme bijdrage levert aan de productiviteit en ook sfeerbepalend is. In ontvangstruimtes, productiehallen en kantooromgevingen verzorgen we energiezuinige achtergrondmuzieksystemen, doeltreffend te koppelen aan omroepfunctionaliteit. Onze oplossingen zijn eenvoudig te beheren en voldoen aan de Arbo-richtlijnen. Ook zijn ze efficiënt bekabeld conform de actuele voorschriften over brandveiligheid.

Uiteraard kan audio ook niet ontbreken in vergaderruimtes, kantines en bedrijfsrestaurants met presentatiemogelijkheden. Voor evenementen en mobiele toepassingen leveren we verplaatsbare audiosystemen. Iedere situatie vraagt om zijn eigen type oplossing. Wij informeren je graag over muziekinstallaties, presentatietechniek, vergadermicrofonie, sound masking, omroepinstallaties en radio op de werkvloer.

Juiste geluidskwaliteit en geluidsdruk

Een luid volume en veel vermogen is zeker niet de succesfactor voor een goede audioweergave en spraakverstaanbaarheid. Integendeel. Om de juiste geluidskwaliteit en geluidsdruk in een ruimte te realiseren is het aantal, het type en de positionering van de luidsprekers doorslaggevend. De juiste keuze is mede afhankelijk van de toepassing, de akoestiek en de eigenschappen van de ruimte. Met specialistische software en metingen regelen we onze systemen zo in dat boodschappen krachtig en helder overkomen. Zo voorkomen we met een geavanceerde techniek genaamd beamsteering bijvoorbeeld dat geluid gaat reflecteren. Ideaal voor grote of diepe ruimtes, zoals auditoria en kerken. Daar komt bij dat we in samenspraak met architecten en eindgebruikers altijd oog hebben voor een naadloze integratie in het interieur.

Een greep uit onze referenties

Wij helpen je graag