Bezoekersregistratie

Bezoekers digitaal verwelkomen en elk bezoek automatisch verwerken. Volledig AVG proof en indien gewenst met badges. Bezoekersregistratie ontlast je personeel, verkort de wachttijd, versnelt de bezoekersstroom en kan zelfs met een virtuele host die je bezoek welkom heet!

Digitale receptie

Bezoekersregistratie of een digitale receptie ontlast receptionisten in hun administratieve taken en geeft een moderne uitstraling aan elke ontvangstruimte. Registreer bezoekers conform AVG- en ARBO-regelgeving. Breng monteurs op de hoogte van de veiligheidsregels, laat bezoekers aan productielocaties hygiëneregels en de gezondheidsverklaring ondertekenen en registreer chauffeurs die komen laden en lossen in hun moedertaal. Een pasuitgiftesysteem met toegangsbadges is eveneens mogelijk. In een paar kliks voorzie je in een professioneel en plezierig bezoek voor al jouw gasten. Er zijn zelfs virtuele hosts die je bezoek gastvrij verwelkomen. Iedereen een warm welkom, op een professionele wijze.

Hoe werkt het?

Alle diensten zijn vanuit één overzichtelijke portal te beheren. Geen registratielijsten meer, maar veilig en digitaal conform de GDPR-wetgeving van de EU. Medewerkers worden via e-mail, SMS of telefoon op de hoogte gebracht dat hun gast aanwezig is. Nooit meer zoeken naar die collega dus. Op elk moment van de dag is er een accuraat overzicht van alle bezoekers. Bezoekersregistratie is tevens naadloos te integreren met bijvoorbeeld catering, BHV en andere services, narrowcasting, het reserveren van lockers en digitale bewegwijzering (‘wayfinding’). Bovendien tonen de analytics een werkelijk inzicht in het gebruik van ruimtes, werkplaatsen en bezoekersstromen.

Een greep uit onze referenties

Wij helpen je graag