Presentatiesystemen

Ontmoeten, informeren, inspireren en samenwerken. In thuiswerkplekken, huddle rooms, boardrooms, trainingruimtes of congreszalen. Agile, Lean of Scrum. Een slimme inrichting van de vergaderplekken helpt organisaties om kennis te delen, te verhogen en waarde te creëren. Bovendien werken medewerkers efficiënter en kunnen beslissingen sneller genomen worden. Audiovisuele voorzieningen zijn altijd ondersteunend aan jouw bedrijfsproces.

Wij beheersen alle presentatietechnieken en begrijpen jouw werkwijze. We zorgen ervoor dat alle beelden leesbaar zijn, audio verstaanbaar is, alle bronnen (draadloos) getoond kunnen worden en dat het geheel eenvoudig te bedienen is.

Een optimale lees- en verstaanbaarheid

Bij presentaties, videoconferences, trainingen en elke andere vorm van kennisuitwisseling met collega’s en externe relaties zijn audiovisuele voorzieningen onmisbaar. Beeld, geluid, randapparatuur, connectiviteit en bediening gaan hand-in-hand. Wij adviseren over de optimale schermgrootte en de techniekkeuzes. Hierbij houden we altijd rekening met jouw wensen, de omvang van de ruimte en de kijkposities. De beelden worden ondersteund door passende audioweergave. Luidsprekers kunnen opbouw, inbouw of draadloos zijn. Desgewenst aangevuld met microfonie. Deze leveren we bedraad of draadloos, op tafel, in het plafond, als headset of gewoon in de hand. Iedere situatie is uniek en we realiseren altijd een goede lees- en verstaanbaarheid.

Functioneel, flexibel en overzichtelijk

Randapparatuur kan snel worden aangesloten, bijvoorbeeld via tafel- of wandaansluitingen of gewoon draadloos. Centrale bediening kan via een klein, overzichtelijk knoppenpaneel of juist een touchscreen als de ruimte veel meer functionaliteit heeft en hier om vraagt. Samen inventariseren we welke functionaliteit gewenst is en informeren we je over actuele en toekomstige audiovisuele mogelijkheden, zoals videovergaderen, cameraregistratie, streamen, ruimtereservering, scrummen of het gebruik van mobiele apparatuur. Ook kan het presentatiesysteem zelf mobiel zijn voor flexibel gebruik in verschillende ruimtes. We adviseren tevens over de juiste voorzieningen om optimaal met de software van je voorkeur te werken, zoals Zoom, Teams, Office, AutoCAD en Scrum Tools. Tot slot zorgen we altijd voor een overzichtelijke bedieningswijze, zodat iedereen zorgeloos met de apparatuur kan werken. Samen realiseren we de oplossing die optimaal voldoet aan jullie werkwijze, nu en in de toekomst!

Een greep uit onze referenties

Wij helpen je graag