Beamers en projectoren

Projectie is een goede oplossing als een groot beeldoppervlak gewenst is. Tegen een geringe investering wordt een (zeer) groot beeldformaat behaald met een goede leesbaarheid. Ook zijn er met projectie vele innovatieve toepassingen mogelijk. Wij leveren ook alle aanverwante producten, zoals: plafondbeugels, projectieschermen en bekabeling.

the duke nieuwsbericht

Upgrade je ruimte

Veel AV-systemen in auditoria, vergaderruimtes en klaslokalen zijn nog uitgerust met projectoren. In die gevallen kan vervanging van een verouderde projector nog steeds een goede mogelijkheid zijn. De plaatsing van een projector kan aan het plafond, aan de wand of gewoon op de tafel. Op zeer korte afstanden zodat er geen schaduw ontstaat tot vele meters projectieafstand. Beamers zijn verkrijgbaar in veel soorten qua resolutie en lichtopbrengst. Bovendien vergen projectoren lang niet zo veel onderhoud meer als in het verleden, zeker wanneer wordt gekozen voor een LED-projector, waarvan de lichtbron zo’n 20.000 uur meegaat.

Creatieve mogelijkheden

Verder zien we beamers gebruikt worden als het niet mogelijk is om voorzieningen aan een wand te monteren. En compacte projectoren worden vaak meegenomen als handzame presentatietool voor mobiel en flexibel gebruik. Ook zien we ze terug in meer creatieve situaties, zoals video mapping op gebouwen en objecten en projectie op vloeren of glazen wanden. Daarnaast is het mogelijk om meerdere projectoren te combineren tot één grote weergave door middel van ‘edge blending’. En wat te denken van een heuse 360 graden projectiebelevenis? Daarmee speelt projectie nog altijd een springlevende en vitale rol in zowel de zakelijke als de creatieve sector.

Eva Crutzen – Opslaan Als (2018-2019) (c) Jaap Reedijk

Een greep uit onze referenties

Wij helpen je graag