Room Booking

Snel en efficiënt een vergaderruimte reserveren vanaf je werkplek, smartphone of op één van de displays. In één oogopslag zien welke ruimte vrij is. Nooit meer dubbele boekingen. Verkrijg inzicht in vergaderpatronen met slimme analyses. Ook is Room Booking eenvoudig te koppelen met andere systemen, zoals: Topdesk, Outlook, Office 365, Google Calendar, catering en andere services. 

Ruimte reserveren en beheren

Met Room Booking of ruimtereservering van bijvoorbeeld GoBright of Evoko zien medewerkers in één oogopslag welke ruimte beschikbaar is, wat de capaciteit ervan is en welke faciliteiten daarin beschikbaar zijn. Snel en simpel via de eigen agenda of direct op het paneel bij de vergaderruimte. Boek, beëindig of verleng een vergadering direct vanaf de unit, of gebruik de agenda om andere zalen te zoeken op basis van beschikbaarheid, grootte en uitrusting.

Dankzij de kleurindicaties zie je in één oogopslag of de kamer leeg is of niet. Geen verwarring of dubbele boekingen meer. Dat is nog eens efficiënt plannen. Alle displays kunnen centraal op afstand worden beheerd, met uitgebreide beheeropties voor meerdere locaties met toestemmingscontrole en realtime unitbewaking. Het was nog nooit zo eenvoudig om de deur te openen naar een veel efficiëntere vergadercultuur.

Werkplekreservering

Een aanverwante tool is werkplekreservering of flexplekmanagement, waarmee werknemers snel een werkplek kunnen vinden of kunnen zien aan welke plek hun collega op dat moment zit. De systemen zijn al zo intelligent dat ze vervolgens automatisch je verstelbare zit/stabureau op je favoriete hoogte instellen. Werken is nog nooit zo leuk en comfortabel geweest.

Een greep uit onze referenties

Wij helpen je graag