Videovergaderen en hybride vergaderen

Online vergaderen met collega’s, klanten en toeleveranciers over de hele wereld. Alsof je in dezelfde ruimte zit. Thuis, onderweg of op kantoor; via Teams, Zoom of elk ander videoconference platform. Voor elke mens en elke ruimte hebben wij een passende oplossing. Tegenwoordig is videovergaderen niet meer weg te denken. Niet alleen verlopen meetings sneller, ook besparen medewerkers waardevolle reistijd en dragen organisaties bij aan een beter milieu.

Overal videovergaderen

BeleefAV is gespecialiseerd in videoconference-oplossingen voor ieder type werkplek. Onderweg en op thuiswerkplekken kan vaak al met een eenvoudige USB-camera met geïntegreerde microfoon. Voor vergaderruimtes, instructieruimtes en evenementenzalen bepalen we samen met jou wat de gewenste vergadervorm is en welke apparatuur het beste past bij de omvang van de ruimte en het aantal deelnemers. Zo zijn er mogelijkheden met soundbars met interne camera en microfoons tot aan tafel- en plafondmicrofoons en opstellingen met meerdere camera’s, die automatisch de juiste spreker in beeld brengen. Van flexibele systemen die te gebruiken zijn met iedere laptop en software naar wens tot speciale Teams Rooms of Zoom Rooms, die de allerbeste beleving bieden in de vertrouwde Teams of Zoom interface. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Implementatie

Naast de keuze voor het collaboration platform optimaliseren wij de kwaliteit van de audio, video en het gebruiksgemak met professionele apparatuur. Wij installeren de gekozen oplossing, zorgen dat alles vlekkeloos werkt en werken de kabels netjes weg. Onze serviceafdeling staat altijd klaar om u te ondersteunen bij alle audiovisuele vraagstukken. Voor een snelle adoptie van de oplossing begeleiden wij jouw organisatie met gerichte training en advies. Effectief en efficiënt werken doe je met BeleefAV.

Draadloos presenteren | BeleefAV

Een greep uit onze referenties

Wij helpen je graag