Videowalls en LED-walls

Videowalls en LED-walls creëren altijd een bijzondere uitstraling en verzekeren dat je boodschap niet te missen is. Ze worden dan ook vaak toegepast als eye catcher in ontvangstruimtes en experience rooms, maar ook in collegezalen, auditoria, boardrooms en grote presentatieruimtes. Altijd een perfect leesbaar beeld, ook als er veel licht in de ruimte is. Een andere toepassing is in control rooms om toezicht te houden op meerdere bronnen tegelijk. Ook aan gevels van bedrijfspanden installeren we LED-walls, waar ze opvallen vanaf een grote kijkafstand, zelfs in vol zonlicht. Wij garanderen dat uw boodschap altijd leesbaar is met indoor-, outdoor-, of creative LED- en videowalls.

Beleving

Een videowall zorgt voor de WOW-factor, imponerende presentaties en heeft altijd impact! Doordat schermen of LED-tegels gecombineerd worden tot één naadloos geheel ben je zeer flexibel in het formaat en de vorm van je videowall. Voor een nog grotere belevingswaarde passen we creatief geplaatste verdelingen toe.

Met videowall processoren is het vervolgens mogelijk om één of meerdere bronnen dynamisch te verdelen over de schermen. Verrassend en inventief met onbegrensde mogelijkheden!

Constructie

We installeren LED-videowalls op elke denkbare constructie. Indoor walls kunnen uitstekend aan de wand of aan een vloerstatief gemonteerd worden. Outdoor walls monteren we aan de gevel of aan een zelfdragende (paal)constructie. Wij adviseren en ontwerpen, maken de technische tekeningen, verzorgen de benodigde randapparatuur en zorgen ervoor dat jouw content briljant wordt afgespeeld.

Jumbo BeleefAV AV-oplossingen

Een greep uit onze referenties

Wij helpen je graag