Over ons

Dagelijks ontwerpen, installeren en onderhouden wij de beste audiovisuele oplossingen.
Van wens, naar functie, tot beleving. Dat is BeleefAV!

BeleefAV is een zelfstandige bv onder de AtmR Groep. De AtmR Groep heeft een indrukwekkende geschiedenis en staat van dienst waarin de totaalinrichting en facilitaire ontzorging van kantoren en gebouwen centraal staat. Met een breed assortiment aan onder meer kantoormeubilair, documentsystemen, relatiegeschenken en kantoorbenodigdheden en een bevlogen, persoonlijke benadering helpen we onze relaties om hun doelen te bereiken. Met ons ‘one vendor, one solution’-concept begeleiden we projecten van architect tot ingebruikname.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem, evenals de locaties Elst en Amersfoort, maken wij dagelijks vele relaties in binnen- en buitenland gelukkig met onze audiovisuele oplossingen en totaalinrichtingen.

Oplossingen

BeleefAV is specialist in de audiovisuele inrichting van onder meer vergaderruimtes, ontvangstruimtes, gemeentehuizen, klaslokalen, raadzalen en congreszalen. Ook hebben we veel ervaring met videovergaderen, narrowcasting, achtergrondmuziek, LED-schermen en draadloos presenteren. Elke situatie is anders en wij realiseren altijd de beste oplossing voor jouw situatie!

De organisatie van BeleefAV kenmerkt zich door flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit in uitvoering en aandacht voor de relatie. Van advies tot en met realisatie.

Een greep uit onze referenties

Jouw voordelen bij BeleefAV

Wij leveren een compleet assortiment aan beeld- en geluidapparatuur, zoals touchmonitoren, LED-schermen, beamers, audiosystemen, videoconference, draadloos presenteren en centrale bedieningssystemen. Randapparatuur, tafel- en wandaansluitingen integreren we naadloos. We helpen organisaties met:

Audiovisuele oplossingen op maat
Advies, levering en implementatie
Korte responstijden en hoge betrokkenheid
Onderhoud en nazorg

Assortiment, onderhoud
en service

Ons assortiment is zeer uitgebreid: van standaard- tot specifieke maatwerkoplossingen. Altijd gebruiksklaar opgeleverd met intuïtieve systeemtoelichtingen en met oog voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Voor een langere levensduur van uw apparatuur is (preventief) onderhoud van groot belang. Bij intensief gebruik van de apparatuur is dit zelfs noodzakelijk. Ook hiervoor is BeleefAV jouw partner!

Vacature audiovisuele specialist
Audiovisuele leverancier

Betrokkenheid

Onze organisatie is erop ingericht om je bij alle vraagstukken te helpen. Partnerschap is daarbij ons sleutelwoord. Met vele van onze relaties hebben wij dan ook een langdurige relatie opgebouwd. De ontwikkelingen in zowel het kantoorwezen als de audiovisuele markt volgen elkaar in een hoog tempo op. Wij informeren onze relaties proactief over ontwikkelingen in de markt en bewegen met ze mee als werkpraktijken of omstandigheden wijzigen. Dat doen we met korte communicatielijnen, snelle responstijden, flexibiliteit en aandacht voor nazorg en service. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Wij helpen je graag