Service en onderhoud

Voor al je vragen, klachten of overige opmerkingen kun je contact opnemen met onze klantenservice via 0314 200 333 of per mail via info@beleefav.nl. Wij doen er alles aan om je optimaal van dienst te zijn.

Gemeente Hengelo

Ontwerp, installatie en nazorg

Ons doel is om mensen en middelen efficiënter in te zetten met AV-apparatuur en slimme presentatieoplossingen. Wij helpen organisaties met de complete integratie van audiovisuele oplossingen, van advies tot en met realisatie. En ook daarna blijven we je ondersteunen om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden.

Een greep uit onze referenties

Gebruikerstrainingen en support

Om je team vertrouwd te maken met jullie nieuwe AV-installatie bieden wij praktische gebruikerstrainingen op locatie. Onze productspecialisten vertellen je alles over de configuratie en leggen je stap voor stap uit hoe je deze optimaal bedient. Daarnaast is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Komen jullie er daarna toch even niet uit? Dan staat onze helpdesk voor jullie klaar.

Support of regie op locatie

Belangrijke bijeenkomsten moeten zorgeloos en zo goed mogelijk verlopen. Wij ondersteunen onze relaties hierin met een specialist die op locatie helpt met de opbouw of de volledige audiovisuele regie tijdens het evenement op zich neemt.

The Duke BeleefAV

Onderhoudscontract

Bij grote of intensief gebruikte systemen is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Met preventief onderhoud en het updaten van de apparatuur kunnen we storingen en uitval zoveel mogelijk voorkomen. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken. Bovendien gaat je apparatuur langer mee en blijft de kwaliteit en stabiliteit van je apparatuur op de lange termijn gewaarborgd. Ook kan correctief onderhoud  en vervangende apparatuur ondervangen worden in een op maat samengestelde overeenkomst.

Verhuur

Organiseer je een congres? Wil je een evenement ondersteunen met beeld en geluid? Wij leveren ook verhuurapparatuur en ondersteunen bij tijdelijke evenementen. Om je evenement professioneel te laten verlopen, beschikken we over een ruim assortiment aan geluidsystemen, microfoons, monitoren, videowalls, LED-walls en projectoren. Informeer naar de mogelijkheden via verhuur@beleefav.nl.

Lease en AV-as-a-Service

Ook leaseconcepten zijn bij ons mogelijk. Voorbeelden daarvan zijn betalen per gebruik, AV-as-a-Service of financial lease. Een leaseconstructie wordt altijd op maat voor je organisatie samengesteld. Samen bepalen we welke financieringsvorm het beste bij je organisatie past.

Wij helpen u graag.